دسته : حسابداری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 743 KB
تعداد صفحات : 56
بازدیدها : 268
برچسبها : بحران بدهی ریسک حسابداری
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلتحقیق حاضر به بررسی ریسک و کارایی حسابداری شرکت های مالی درطی بحران بدهی می پردازد، فایل دانلودی در فرمت ورد و قابل ویرایش بوده و دارای جداول کامل است. این تحقیق در سه فصل ارائه گردیده که در زیر به بخشهای ابتدایی از هر فصل اشاره شده است. تحقیق فاقد منابع می باشد
مدیریت ریسک در طی بحران بدهی ضروری است. شواهدی دال بر گروه ارشد نظارت وجود دارد که نشان دهنده ی مدیریت ریسک می باشد و میان کارایی در بحران بدهی متفاوت است. برآورد ریسک mas با انجام آنالیز در افشای فاکتور ریسک شرکت های مالی مهم می باشد. نتایج تحقیق به این دلیل اهمیت دارد که طبق بررسی باید محتوای فاکتورهای ریسک و افشا برای اهمیت مسائل مدیریت ریسک بررسی می شد که در شرکت ها از سال 2005 تا 2007 وجود داشت. این تحقیق برای بررسی دانشگاهی در مورد ساختار شرکت ها و سازمانها و مفاهیم ساختاری و به کارگیری mas اهمیت دارد. در پایان قانونگذاران نیز به بررسی اهمیت افشای کیفی علاقه مند می شوند.
فصل اول
مقدمه
بحران بدهی سال 2007- 2005 به عنوان بدترین نگرانی موجود در ایالات متحده از رکود اقتصادی بزرگ در طی دهه ی 1930 شناخته شد. از آنجا که تاثیر کلی بحران های بدهی مشخص نیست، تقاضا برای بررسی تفاوت های میان شرکت های مالی کنترل کننده ی بحران قوی است. این تحقیق به بررسی کارایی متمرکز بر مشخصات شرکت ها و شرکت های مالی می پردازد. اولین بند از مقاله بر تاثیر کارایی بر موقعیت ریسک ایجاد شده با انگیزه های سهام سرمایه مربوط می شود. دومین بند هم بر تاثیر کارایی ریسک مدیریت با ساختار شرکت و سیستم مدیریت حسابداری مربوط می شود.
می توان گفت که انتخاب ریسک شرکت و توانایی مدیریت ریسک آنها، تفاوت در کارایی را در طی بحران بدهی شرح می دهد. با این وجود، ریسک های غیر قابل مشاهده ی شرکت ها بر کارایی آنها اثر می گذارد. این تحقیق بر این فرض است که بحران اعتباری شوک منفی بر سیستم مالی می باشد. این شوک موقعیت ریسک و مدیریت را از طریق کارایی آن نشان می دهد، یعنی شرکت هایی که ریسک بالاتری دارند و یا مدیریت ریسک ضعیف تری دارند ، بدتر عمل می کنند.
اولین بند این مقاله انگیزه های ذخیزه کردن را توسط CEO و مدیر مالی شرکت و چگونگی شرح کارایی آن نشان می دهد.این نظریه نشان می دهد که انگیزه های سهام سرمایه به تاثیر انگیزشی بر مدیریت و بر مقدار تلاشی که باید انجام شود و مقدار حذب ریسک اثر می گذارد. این نتایج از تحقیق، نشان دهنده ی کارایی در طی بحران بدهی بوده و به نوع انگیزه های سهام سرمایه بستگی دارد. این نتایج شواهدی را نشان می دهد که منجر به کارایی کمتر در طی بحران بدهی و مالکیت موجودی با کارایی بالا است. این نتایج رابطه ی مثبت انتخاب و برآورد ریسک شرکت ها و مالکیت بازار را که تاثیر منفی بر ریسک شرکت دارد هم نشان می دهد.
فصل دوم
مقدمه
در اواخر دهه ی 2000، زمان آشفته ای برای بازارهای مالی بود. آنچه که به عنوان بحران گرو گذاشتن شروع شد، در آمریکا برای صنایع و کشورهای دیگر به سرعت منتشر شد. دوره های تجاری متاثر از اندوه بازارها و سرزنش های بسیار زیاد بازارهای مالی می باشند. Businessweek در این باره می نویسد:... قطع اعتبار بازار در اواخر ورشکستگی wall street آغاز شد. نگرانی در مورد بدهی های زیاد باعث شد که سرمایه گذاران از موجودی مالی گریزان باشند. در حالی که شرکتهای آمریکایی تیتر اخبار و ورشکستگی های بازار را در مورد جریان زیاد مجله های خارجی می نوشتند، به چشم اندازه تاریک اضافه می شدند. روزنامه ی بریتانیایی می نویسد که بانک های انگلستان به چهار بانک مرکزی بزرگ در سراسر جهان ملحق شدند. . . در عملکرد های فوری می توان 50bn را در بازارهای مالی مشاهده کرد که در حرکتی طراحی شده برای جلوگیری از بدتر شدن بدهی ها از خط اقتصاد جهانی خارج شدند. با این وجود همه ی این موارد برای موسسات مالی که قادر به حفظ خود و غرق نشدن این حیطه نبودند و در این آب های متلاطم شنا می کنند. البته، این سوال پیش می آید که بانک ها چه تاثیری بر طوفان های مالی دارند؟ اقتصاددان ها به این نکته توجه کردند که در صورتیکه بانک ها زیان کمتری متحمل شوند، قانونگذاران و سیاستمداران سوالات پایه ای می پرسند. آیا بانک ها مجاز به این مقدار بدهی می باشند؟ آیا آنها می توانند ارزیابی هایی از ریسک های اجرایی خود داشته باشند؟
فصل سوم
مقدمه
بحران بدهی، شرکت های مالی را در دهه ی 2000 به شدت تکان داد. به نظر می رسید که بانک ها قادر به استفاده و مدیریت افشای ریسک و عدم آگاهی از آن تا زمانی که دارایی ها شروع به از بین رفتن کرد نبودند. ریسک شرکت ها دو مولفه ی اصلی بود. اولین مولفه مربوط به دارایی هایی بود که شرکت ها در آن سرمایه گذاری می کردند. دومین مساله عدم اطمینان از محیطی بود که در آن اجرا می شد. ریسک شرکت ها، عدم اطمینان در محیط را نشان می دهد. سیستم مدیریتی بسیار مناسبی که هر دو ریسک را مدیریت می کرد. برای مدیران هم اطلاعاتی در مورد چگونگی ادغام و یا تعادل ریسک سود سهام دارایی های دیگر و محیط ها و ایجاد اطلاعات مالی برای شرکت ها داشت که محیط را تغییر می داد. گروه نظارت ارشد، در مارس 2008، مدیریت ریسک را با عملکرد هایی که در طی آشفتگی بازار وجود داشت برای مجمع ثبات مالی در مارس 2008 بررسی کرده و مدیریت ریسک را با عملکرد های مدیریتی در طی آشفتگی بازار شرح داد. آنها به آنالیز بیشترین بانک ها و بخش های امنیتی در 5 بخش بحث ها پرداختند. آنها به این نتیجه رسیدند که منابع از دست داده شده، از شرکت هایی بدست می آید که تصمیمات استراتژیک برای افشای بخش دارای اعتبار بالا و همسان کردن قوانین افشا که فراتر از درک ریسک در این بخش ها بود ندارند.
خرید و دانلود آنی فایل